Symposium

Wil je

… aan de slag met zelfsturing?

… weten wat de eerste stappen zijn richting zelforganisatie met jouw onderneming?

Of ben je…

… al zelfsturend en klaar voor de volgende stap?

… bereid om jouw ervaringen te delen en te leren van anderen?

 

Kom dan op 31 maart naar de Erasmus Universiteit Rotterdam om te leren van de ervaringen bij DSM Sinochem Pharmaceuticals, Finext, Schuberg Philis en Incentro, vier bedrijven met ruime ervaring in zelfsturing in de procesindustrie, dienstverlening en ICT.

Tijdens deze interactieve dag delen zij hun praktijkervaring met jou en krijg je concrete handvatten aangereikt. Bovendien besteden we ruim de tijd aan het beantwoorden van jouw vragen en helpen we je op weg zodat je na deze dag een volgende stap kunt zetten.

Theorie en praktijk

In de ochtend staan diverse presentaties op het programma die je inzicht geven in de diverse mogelijkheden om ook met jouw organisatie naar zelfsturing te bewegen. Henk Volberda schetst eerst het landschap met diverse vormen van zelfsturing en welke voordelen dat oplevert. Daarna vertellen leidinggevenden en medewerkers van DSP, Finext, Incentro en Schuberg Philis over hun ervaringen met zelfsturing.

Aan de slag met jouw vragen

In de middag gaan we concreet met jouw vragen aan de slag. Dat doen we tijdens verdiepende workshops waarin ervaringsdeskundigen hun kennis direct delen en toepassen op jouw situatie. Op het Kennisplein presenteren bedrijven met meer én minder ervaring in zelfsturing zichzelf: welke vorm hebben zij gekozen, welke vraagstukken moeten zij nog beantwoorden? Zowel beginners als gevorderden kunnen hier van elkaar leren.

Met welk vraagstuk kom jij naar dit kennis evenement?

Voor wie?

Dit symposium is zowel interessant voor organisaties die aan de slag willen met zelfsturing als voor hen die er al ervaring mee hebben en de volgende stap willen zetten. Zelfsturen doe je niet alleen, dus neem je team mee. Je krijgt hands-on kennis en inzicht waar je na het symposium direct met elkaar mee aan de slag kunt.

Programma

09.30                Ontvangst

10.00                Welkom dagvoorzitter, Niels van der Weerdt, Inscope Consulting

10.15                Inleiding door Henk Volberda, Rotterdam School of Management

10.45                4 presentaties, Q&A met DSM Sinochem, Finext, Schuberg Philis en Incentro

13.00                Lunch

13.45                Workshops & Kennisplein

16.30                Dagafsluiting en netwerkborrel

 

Geef je op!

Kom je met een groep collega’s? Dan is de investering €199,- per persoon. Als je alleen komt, betaal je €299,- dus neem je teamleden mee. Wel zo plezierig en bovendien nuttig, want als team krijg je de gelegenheid om je eigen vragen in te brengen!

 

Klik hier om je aan te melden

 

Vragen

Wil je eerst nog wat weten voordat je je aanmeldt? Neem contact op met Niels van der Weerdt via: vanderweerdt@inscopeconsulting.nl.

Bellen kan ook, Niels is bereikbaar op 06 5755 9366 of 010 408 1459.

 

Meer informatie over deelnemende bedrijven en sprekers vind je in de brochure.

Symposium Zelfsturing in de Praktijk (31 maart 2016)